torstai 24. huhtikuuta 2014

Kasvupyrähdys

Päätä huimaavalla vauhdilla lähtenyt maha kasvamaan! Viikko sitten ajattelin vielä, että eihän tässä tule vielä mahaa näkymään koko keväänä ja humps, johan alkoi pullottaa. Tämä otetaan ilomielin vastaan, mielelläni vaihdan vähän turvonneen näköisen pömppiksen oikeaan raskausmahaan. En sitten näytä vaan siltä että olen viettänyt liikaa aikaa mäkkärissä.

Tässä ero aamumahassa Rv 13+2 ja 14+5 välillä. Eli puolessatoista viikossa kasvanut noin huimasti jee!


Muita touhuiluja tältä viikolta...


Huomenna juhlitaan kaverin synttäreitä, ja maalasin kortin pakettia varten. Toimi samalla myös harjoituksena, tarkoitus olisi tehdä tuommoinen isompi merimiestaulu kotiin. On kyllä huiman kivaa mennä viettämään iltaa kavereiden kanssa, treeneissä käymisen loputtua ei ole tullut paljoa nähtyä niitä ihania. Enkä ole vieläkään saanut itseeni otetta, että jaksaisin mennä seurailemaan harjoituksia sivusta. 

Eilen pidettiin Henryn kanssa pinaattilettukestit, nams! Odotan jo niin nokkosten kasvua, jotta pääsisi paistelemaan nokkoslettuja, onko vähän herkullinen tapa ottaa rauta-annos?



Ja muitakin kasviksia ja yrttejä poimitaan tänä kesänä omasta maasta, mikäli kaikki menee hyvin. Omakotitalosta jälleen haaveillessani haikailin oman kasvimaan perään, ja sainkin idean perustaa pieni city-kasvimaa, ja siinä se nyt seisoo paikallaan. Toivotaan hyvää kasvukautta pienokaisille.

2 kommenttia:

  1. Hih, mulla 19. viikko menossa ja taitaa olla samanlainen maha ku sulla alemmassa masukuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä huikeita eroja kasvuvauhtien suhteen eri ihmisillä :)

      Poista