sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Suunta hakusessa

Päänvaivaa on aiheuttanut viimeaikoina niin blogin sisällön pohtiminen, kuin sen ulkonäkö. 

Aloin suunnitella uutta banneria hmm, puolisen vuotta sitten? No vieläkään sitä ei ole ja fontitkin vaihtuu vähän väliä, välillä myös itsestään (!?). Käytän tietokonetta enää harvoin, joten onnekseni näen blogistani lähinnä mobiiliversion, sillä nettiversion näkeminen aiheuttaa harmaita hiuksia. Remonttia täytyisi siis tehdä. Onneksi pikkuhiljaa siirrytään kohti valoisempia päiviä, joten toivottavasti myös tympeät puhelinkuvat alkavat pikkuhiljaa taas muuttua parempilaatuisiin kamerakuviin.

Ja sitten tämä blogin sisältö. Pidänkö tätä vain aiheista vauva, äitiys ja niihin liittyvät käsityöt. Vai laajennanko reviiriä myös muihin kiinnostuksen kohteisiini? Viimeaikoina kaikki käsityönikin ovat liittyneet enemmän omaan tyyliini ja vaatteisiini. Urheilusta olenkin puhunut täällä jo palautumis-näkökulmasta. 

Nyt kaipaisinkin teidän apuanne. Mihin vetää blogin rajat? Kiinnostaako mutsi-tyyli, liikunta, ruokajutut ynnämuut vai jatketaanko vauva-painoitteisella linjalla? Kaikki postausehdotukset otetaan myös ilolla vastaan ja muutenkin saa jakaa mielipiteitä ja ehdotuksia. :)

8 kommenttia:

 1. Käsityöt, vauvat, arki, DIY. Mie tykkään oikeastaan kaikesta sekaisin, on mukavaa kun löytyy mielenkiintoisia ja hyviä blogeja missä ei ole vedetty liian tarkkaa rajaa mitä sinne kirjoittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös samaa mieltä! :) Alunperin eksyin tänne jotenkin käsitöiden kautta ja jäin seuraamaan, kun kirjotat niin monipuolisesti kaikenlaista.

   -P

   Poista
 2. Mie myös samaa mieltä! Ihania käsitöitä, mutta muistakin aiheista luen mielellään!

  VastaaPoista
 3. Vauva ja äitiysjutut kiinnostaa sekä käsityöt! :)

  VastaaPoista
 4. DIY, sisustus (!!!), vauva ja tyyli-jutut kiinnostavat! Sulla on taitoa ja silmää kauniiden asioiden puolesta, siksi tämä blogi on niin mielenkiintoinen! Kiitos tästä :>

  VastaaPoista
 5. Eli jatketaan samalla linjalla, mutta ehkä uskallan laittaa satunnaisesti myös jotain tyyli ja kauneusjuttuja sun muita sekaan :)
  Sisustuksesta tulikin mieleen, että minulla on ollut kämpästä kuvat asuntopostausta varten jo syksystä, täytyykin viimein toteuttaa se...

  VastaaPoista
 6. Tyyli- ja kauneusjutut ois tosi kivoja! Vauvajuttuja luen kyllä todella mielellään ja niiden takia tänne ensin tulinkin :) Myös sisustusjutut ja käsityöt kuten myös terveellinen elämäntapa kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauska kuulla että kaunusjutut ja terveelliset elämäntavat kiinnostaa! Niistä mielelläni voisin postaillakin kun löytyy jutun aihetta :) Juuri nyt olen aikamoisessa remontissa ulkonäköni ja tyylini kanssa :D

   Poista