tiistai 10. helmikuuta 2015

Fiksattu leikkimatto

Leikkimatto uusi ilmeensä jo pari kuukautta sitten, mutta jotenkin näitä kuvia on taas odoteltu.


Saatiin veljeltäni heidän vanha leikkimatto, mutta jotenkin tuo oli ihan PIKKASEN liian ärtsyn värinen ollakseen vakituisessa käytössä viemässä tätä vähäistä lattiatilaa joka meiltä löytyy.


 Olin suunnitellut ties mitä hienoa krumeluuria mattoa varten, mutta koska vauva oli jo talossa tartuttuani toimeen päädyin pelkkään pikafiksaukseen. Ompelin siis lakanoiden jämäkankaita maton ja kaarien päälle skä ripustin kirpparilta ostetuista härpäkkeistä vinkuvaa ja helisevää ihmeteltävää.


Matto onkin ollut päivittäisessä käytössä, mutta toissapäivänä totesin, että tyttö hermostuu nopeasti värikkäiden lelujen ympäröimänä. Jos taas tytsyn laittaa viltin päälle lattialle harson kanssa niin viihtyy huomattavasti paremmin harsoa nypläillen, liikkumisen rajoja testaillen (nyt ollaan jo niin niin lähellä vatsalle kääntymistä) ja ääntelyä opetellen, uusimpana juttuna ärjyminen. No mutta pari kuukautta matto ainakin toimi viihdyttäjänä, katsotaan palaako se taas suosioon myöhemmin. Nyt oman kehon opettelu on jännittävintä.

2 kommenttia:

 1. Heh! Mekin saatiin siskolta vanha leikkimatto. :D Se koki ihan saman kohtalon vähän hillitympään värimaailmaan. Ja onpa hauskan näköset noi suurisilmäset pallerot (eli vauva ja lelut) :).

  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi osaa olla usein vähä ärhäkän näköisiä :D siellä onkin seassa maailman paras pallero <3

   Poista