tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hätähousun äitiyshousut

Rakastuin DrDenimeihin kun viime syksynä ostin alla olevat farkut  parilla eurolla kirpparilta. Ihan mahtavan hyvät jalassa, ei kiristä ja purista ja hankaa vaan on päällä kuin kuori, mukava kuori. Ja niin hyvän näköiset! No sille hinnallehan oli myös syynsä, näitä oli nimittäin jo edellinen omistaja rakastanut kovasti, haaroista kangas kulunut ohueksi ja ratkeillut (oli sitä jo vähän koitettu paikkaillakin, mutta sekin oli ratkennut) , vyötärölle oli leikelty vekkejä ilmeisesti levennyt mielessä ja kangas oli jo kauhtunutta. Mutta mitä käytetympi sen parempi sanon minä farkuista. Jossain vaiheessa näissä kuitenkin oli jo sellainen nyrkin mentävä reikä haaroissa niin joutuivat hetkeksi hyllylle kunnes sain tehtyä perusteellisen paikkailun.

Tähän asti raskautta käytin näitä ponnarijatkeella ja pidin masutuubia päällä, mutta nyt ei enää ponnari yletä millään ja vetskarikin alkoi painaa pingottunutta mahaa vasten, joten oli aika tehdä jokin järkevämpi jatke. 

Oli vaan niin, että kello oli 10 illalla ja seuraavana päivänä tarvitsin housut jalkaani joten mentiin todella hätäisellä resoripaikkauksella. En siis halunnut leikellä näitä, sillä aion palauttaa nämä vielä normikuosiinsa raskauden jälkeen. Haha, näistä housuista en luovu!

Vyötärökaitaletta ratkoin sen verran vetskarien päältä että sain vedettyä tuon "vetimen" irti ettei se jää painamaan mahaa. Sen voi sitten pujottaa takaisin aikanaan ja lyödä uuden napin irroitetun tilalle. 

 Sitten vaan resorista kolmio (kaksinkertainen, molemmilla puolilla kangas peittää loven) ja siksakilla kiinni. Leveyttä tuli n.15cm lisää joustamatta, mutta tuohan venyy vielä toiset moiset. Pahoittelen muuten todella huonoista kuvista, hätäiseen tehty ja hätäiseen kuvattu.

Ja näin saa housut jatkaa voittokulkuaan vielä kasvavan mahankin kanssa. Nyt nämä on vielä vähän löysät "vyötäröltä" mutta äkkiä se maha ottaa taas kasvunvaran kiinni ;) 

Tässäpä muuten samalla pallerokuva viikolta 25+0. Viikot alkaa vaan vilistä ohi, alkuraskaudesta viikot ja päivät tuli kuin apteekin hyllyltä, mutta nyt pitää jo tarkastaa puhelimesta että missäs sitä mennään. 3kkja 10pv laskettuun aikaan, sen kyllä tiedostan hyvinkin aktiivisesti. Voih enää 3kk, mahtavaa! Alkaa olla jo vähän malttamaton olo päästä tapaamaan kasvotusten tuo rakas joka mahassa myllertää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti