keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Alkutaival

Ensimmäinen kolmannes takana, huh! Tarkoitukseni oli pitää raskauspäiväkirjaa, jotta voi sitten jälkikäteen ja seuraavien kohdalla muistella miltä tuntui. No mutta sitten alkoi viikko 5 ja yhtäkkiä ei tehnyt yhtään mieli tehdä yhtään mitään saati kirjoittaa niitä tuntemuksia, ehkä sitä myllerrystä ei tarvitsekkaan muistella niin paljoa. Mutta annetaan uusi yritys nettipäiväkirjalle, voi sitten selailla kuvien kera mitä on odotellessa tullut tehtyä ja mietittyä.

11+3 tapahtui se käänne, aamulla tartuin imurin varteen ja illalla lopetin, siis olin aktiivinen koko päivän! Hyvästit vaan 24/7 sängyssä makoilulle ja Netflixille, nyt alkaa taas tapahtua. Nyt alkaa myös tapahtua vatsan puolella: alavatsa alkaa pingottaa ja pyöristyä, ja löytyy kaikenlaisia uusia tuntemuksia. Erilaisia kipuja lähinnä, mutta silloin tällöin myös hentoja sipaisuja jostain sisimmästä. 

Pieni on nyt kirjojen mukaan noin limen kokoinen, ja tähän saadaankin huomenna tarkennusta, kun päästään hartaasti odotettuun ultraan. Ensimmäiset kuvat saatiin yllärinä viikolla 8, kun siellä oli pieni papu. Hieman tuo huominen jännittää, että onhan siellä varmasti kaikki kunnossa, mutta päällimmäisenä kuitenkin onni siitä, että päästään näkemään ja ihmettelemään minkä näköinen tapaus sieltä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti