torstai 10. huhtikuuta 2014

Itse tehdyt

Olen jo kerennyt väkertää muutaman vauvan lelun. Kauppojen muoviset hökötykset näyttävät omaan silmään niin tökeröiltä, että koitan saada tehtyä itse joitain omaa silmää miellyttäviä. Näin saa tietoon myös kaikki valmistusmateriaalit, ja osaa tehdä riittävän kestävät osat, ettei vaan irtoa mitään nieltävää.

Käsittelemättömät verhotangon puurenkaat väläyttikin heti muutaman idean päähän.


Hioin renkaan ensin kauttaaltaan, jotta sai pintaliat pois sekä tasaisen pinnan jonka sitten kyllästin oliiviöljyllä. Pureskeluystävällinen lelu siis. Virkkasin puuvillalangalla puolet renkaasta, ja ompelin tuollaiset korvakahvat.


Toisen renkaan virkkasin kauttaaltaan piiloon, ja tästä roikkuukin kärpässieni.


Tämän omenapuisen "helistimen" tein jo muutama kuukausi sitten. Ongelmana on vaan se, että ontelossa olevat helisevät ilmeisesti liimaantuivat seinämiin kun yhdistin kappaleet. Eli tämä helistin ei helise, heh.
Tekeillään ja suunnitelmissa on jo ties kuinka monia erilaisia virikkeitä, saas nähdä kuinka moni niistä toteutuu vielä seuraavan puolen vuoden aikana.

Nyt vähän hedelmiä naamariin ja kohti päksiä, ultraan enää tunti, jaiks!


1 kommentti:

  1. Erittäin hienosti toimittu... opetetaan vauvalle pienestä pitäen, että kärpässienet ovat leluja ja niitä saa syödä! Äly hoi...

    VastaaPoista