lauantai 18. huhtikuuta 2015

Muuttokarhu


Vauvan kanssa muuttaminen ei olekkaan ihan niin nopea juttu. Muutaman laatikon purku per päivä vauhdilla edetään pikkuhiljaa. Pidetään majaa edelleen vanhassa kodissa joten se on jo aina yksi homma siirtyä ensin uudelle kodille, sitten onkin jo nälkä ja väsyttää ja sylissä pitäis olla. Alkaa muuten tuo ihan just kymmenkiloisen kantelu käydä voimille! No mutta hiljalleen rakennellaan uutta kotipesää. Sormet jo syyhyää innosta tarttua työkaluihin ja pistää pintoja uuteen uskoon. Täytyy vielä vaan neuvotella mihin kaikkeen saamme kajota.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On kyllä harvinaisen soma muuttoapulainen ;) kiitos paljon!

   Poista
 2. Löysin vahingossa blogisi ja pitääkin jäädä lukijaksi :)
  Teillä eletään hyvin saman oloista arkea kuin meilläkin tällä hetkellä. Jaksamisia muuton kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kun löysit! Taidan tehdä samoin ja lueskella sinun blogiasi :) ja kiitos samoin, teidän muutto taitaa olla vähän isompi projekti!

   Poista
 3. Onko teidän pikkuisesta kasvanut jo noin iso neiti? Ihana ! <3 Teillä siis muutto puuhat meneillään, tsemppiä pakkaus ja purku puuhiin! Ei oo toi muuttaminen mun juttu yhtään, onneksi ei ihan hetkeen toivottavasti tarvitse minnekkään muutella! Mä oon ihastellut kuvien kautta teidän pian vanhaa kotia, niin ihana. Toivottavasti viihdytte uudessa kodissa, postauksia ootellessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, se meni ja ohitti puolivuotis päivänsä ja kasvaa oikein tehokkaasti! :) kiitos kiitos, toivottavasti saadaan uudesta kodista pian yhtä viihtyisä.

   Poista
 4. Ihana pikku karhu! En malta odottaa minkä näköinen koti teille tulee :)

  VastaaPoista
 5. Noi nallepuvut on niin parhaita! :D Oma elävä pehmolelu! Jos vois niin mein mukelo ois pelkästään niissä. Mutta nyt vaan ulkoilukäytössä... :(

  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meillä on ollu vissiin jo joka koossa :D Nallepuvussa se tuli synnäriltäkin kotiin pieni nyytti :)

   Poista