torstai 2. huhtikuuta 2015

Hankaussieni luonnon materiaaleista


Pinterestin ihmeellistä maailmaa selaillessani törmäsin juuttinarusta tehtyyn pesusieneen ja siitä se ajatus sitten lähti, tän mä teen! Luonnon materiaalit vaan aina houkuttaa ja näyttää kauniilta. Esteettisyyshän on hyvin olennaista myös siivousvälineissä huom huom ;) Jämäkkä juuttinaru oli hauskaa vastapainoa, kun on juuri neulonut villapaidan verran höttöisää ilmavaa lankaa. Täytteeksi lampaan villaa. Tiesinhän minä silloin kirpparilla vuosia sitten lampaan villaa ostaessani, että johonkin tätä vielä joku päivä tarvitaan. 

 Tälläinen muhkula siitä sitten tuli. En kuitenkaan luota tämän hygienisyyteen niin paljoa, että rupeaisin sillä tiskejä jynssäämään, vaan hankaussieni saa toimia tiskipöydän ja sen ympäristön puhtauden ylläpitäjänä.

6 kommenttia:

 1. Hei! Blogissani olisi sulle haaste :)

  babyboyblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kiitos haasteesta! :) taidan vaan jättää tälläkin kertaa väliin ;)

   Poista
 2. Hei onpas hyvä idea! Tämä täytyy ehdottomastit toteuttaa! :)
  Sinulla on kivan oloinen blogi! Klikkailin itseni monen mutkan kautta tänne ja liityn heti lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että löysit ja toivottavasti löytyy jatkossakin inspiraatiota :)

   Poista
 3. Mitkä puikot noi on ja onko niillä kiva neuloa? :) Miulla vaan perus metallipuikkoja, mutta oon alkanu huomaamattani kaupoissa hiplailemaan puisia.

  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bambu puikot, ostin joskus käsityömessuilta. Ihan ykköset! Puisiin puikkoihin vaihdettuani kartan metalliset ja muoviset puikot kaukaa. Ovat niin kevyet, ei putoa silmukoilta ja muutenkin mukavat käsitellä. Suosittelen!

   Poista