maanantai 14. huhtikuuta 2014

Maha hei mitä ihmettä?

En ihan pysy mukana tän vatsan meiningeistä. Tähän mennessä kohouma on pysytellyt lonkkaluiden välissä, ja muu vatsa ollut vaan turvoksissa, ja mahan pystynyt vielä vetämään sisään ihan littanaksi.
No tänä aamuna sitten havahduin jo kerran kylkeä kääntäessäni sihen että mahassa on ihme muhku, jatkoin unia. Herättyäni sitten vilkaisin peiton alle ja tuijotin silmät teelautasina mahaani, ihan järjetön mohkura navan alapuolella vähän oikealla! Vatsaa kun veti sisään niin siinä se vaan möllötti. Ylös noustuani kun oli hetken liikkeellä ei enää näyttänyt samalta, ja nyt on taas ihan ennallaan ja vatsan voi vetää sisään.

Kas näin, se tapahtui taas päikkäreiden jälkeen. Yllä maha herättyäni, ja alla sen jälkeen kun nousin juomaan ja vessaan. Mikä kumma siellä noin liikkuu?

Ensi kertaa raskaana moi, en ymmärrä kehoani.

Vatsaan koski vähän aikaa aamulla, ollut pahoinvointia, päänsärkyä ja aivastellut aamupäivän. Eli toisinsanoen normaali olo. Mutta mikä kumma...

2 kommenttia:

  1. Mulla oli molemmista muksuista samaa. Siellä vauva vaan oli "pullahtanut" tohon eteen ja heti kun ite liikkui niin vauvakin sukelsi taas piiloon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo oli kyllä aikamoinen hämmennyksen aiheuttaja noin ensalkuun :) Nyt se on lähinnä herttaista kun tietää mistä kyse.

      Poista