torstai 16. heinäkuuta 2015

Keittiöhyllyjä


Blogin päivittämisessä on tällä hetkellä kaksi ongelmaa. Ekakski kameran ja tietokoneen käyttö tuntuu jotenkin ylitsepääsemättömän vaikealta. Kunpa puhelimella saisi kunnollisia julkaisuja aikaiseksi.

Toisekseen mikään ei oikein valmistu. Projekteja löytyy joka sormelle ja varpaalle, on valmistumassa pipoa, säärystintä, laukkua, tyynyä, keittiötä ja mitä vielä. Mutta miksei mitään voi tehdä valmiiksi asti? Aina vaan uutta projektia tuppaa keskeneräisen päälle... Se on se, kun saa idean jota on pakko päästä heti toteuttamaan. Okei, nyt en aloita mitään uutta enneks ainakin nuo edellä mainitut on tehty loppuun!

Keittiöstä annan nyt jo sneak peekin! Lopulta edes yksi huone tässä kodissa alkaa näyttää kotoisalta. Sisustaminen jäi uupumuksissa täysin ja sain vasta nyt itseäni niskasta kiinni ryhtyäkseni hommiin. Sisustamiseen on myös käytännössä nollabudjetti. Helppoa! Mutta kyllä näppärä aina keksii kikkoja ;)

Vanha seinäkaappi sai hatkat ja tilalle tein avohyllyt. Katto sekä seinä sai parit kerrokset valkoista maalia. Lattiaan oli tarkoitus laittaa laminaatit muovimaton tilalle, mutta budjetti... Pöytätasot on tarkoitus vielä maalata valkoiseksi, kaappien nupit menee vaihtoon, nurkka aukkoon hylly ja eteen verho ja jääkaapille täytyy keksiä joku juju. So far so good.

4 kommenttia:

  1. Täällä samat fiilikset. Meillä keittiö on odottanut valmistumistaan ööö.. puoli vuotta. =D Visiot oikeestaan samaa tyyliä ku sulla tässä. Hyvältä näyttää! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tsemppiä ahertamiseen. Se vaatii vaan jonkun intopuuskan ja hoituu kerralla valmiiks. Ainakin yleensä se tuntuu toimivan niin :)

      Poista