torstai 30. lokakuuta 2014

Throwback

Reilu vuosi sitten puhelin soi ja kaveri kysyi "hei pääsetkö yöksi Helsinkiin rullaileen, ois yks telkkaripätkän kuvaus?". Kuulosti sopivan salamyhkäiseltä, minähän lähdin. Oli kyllä vänkää, ja nuo maskit oli niin mahtavat, vaikkakin ripsissä lepattavat höyhen haituvat eivät olleetkaan mitenkään käytännöllisimmät luistellessa... Aamu kuuden paluujunassa keräsin hauskoja katseita väsyneenä pöllötyttönä. 


Siellä taas näemmä pyöritään vuoden tauon jälkeen salkkareiden sun muiden seassa maikkarilla. Tuo tyttö on kyllä kasvanut (muutenkin kuin raskauskilojen myötä) ja muuttunut viimeisessä vuodessa paljon. Tuo blondi, sporttinen ja pitkätukkainen typy on nyt onnellisesti kihloissa, päätti ryhtyä pienen lapsen äidiksi, kävi läpi raskaat yhdeksän kuukautta ja pitelee nyt sylissään täydellistä pientä tyttöä. Takana uskomaton ja tapahtumarikas vuosi.

6 kommenttia:

 1. Oon miettiny, että ootkohan se sinä, joka pyörii tossa mainoksessa. Nyt tuli siihenkin selvyys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh eli tunnistettavuutta löytyy vielä vuoden takaiseen ;)

   Poista
 2. Mullaki aina ollu mielessä aina ku nään ton kohan et ootkohan sä siel :D

  VastaaPoista
 3. Siinä mainoksessa (joka ei ollut tuossa videolla), jossa joku teistä laittaa sen polvisuojan kiinni, nousee ylös ja lähtee luistelemaan, niin oletko se sinä? :)

  VastaaPoista