keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Sukkasillaan

Yhä vaan se sama helmenharmaa 7-veljestä kerä kuumotteli pöydällä ja loihdittiinpa siitä vielä pienet sukat. Kahdesta kerästä vääntyi siis reisimittaiset säärystimet, aikuisen lapaset ja vauvan tumput ja sukat. Ja nyt sitä vihdoin jäi enää ihan jämä jämä josta ei väännä kuin tupsun, huh. Riittoisaa tavaraa!


Olen kuullut paljon positiivista junasukkien päällä pysymisestä, joten lähdin toteuttamaan vähän samantyyppistä makkaramaista resosia, mutta kuitenkin omanlaista ja yksinkertaisempaa. Ja väripilkahdukseksi vielä sukkien sivuun pienoiset pinkin pompulat. Nyt on kehitteillä toisenlaiset makkarasukat, katsotaan mitä niistä vielä syntyy...

4 kommenttia:

 1. Voi miten suloiset! Tulee mieleen tammenterhot! Nätit on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ihan totta, että tammenterhomaista muotokieltä noissa :D Kiitos

   Poista
 2. Nämä vaan on niin ihanat! Olisko sulla muistikuva miten nuo teit. Montako kerrosta oikeaa ja nurjaa aluksi ja monella silmukalla on tehty tuo sukka? Onko tuo ihan sädekavennus vai joku muu. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jollen nyt ihan väärin muista, niin olisko mennyt kutakuinkin näin:
   7 silmukkaa per puikko, 5krs 1o1n joustinta, 5krs nurin (tosin itse tein nämä oikein ja käänsin sukan kantapää vaikeessa ympäri), 4 joustinta, 5 nurjaa ja 4 joustinta. vikalla varren kierroksilla kavensin niin että puikoille jäi 6 silmukkaa. Heh mikähän tuo kavennus sitten olikaan kun näyttää vielä noin siistiltä :D testailin juuri erilaisia kavennustapoja tuolloin... mutta ilmeisesti tuon reunasilmukan molemmin puolin otettu yksi pois. Maailman epäselvin kuvaus, mutta toivottavasti sat jotakin irti :) Nämä ovat kyllä olleet kovassa käytössä kohta 3kk!

   Poista