tiistai 6. toukokuuta 2014

Pehmoisia

Lisää käsityöjuttuja. Kävin eilen kangaskaupassa josta tarttui mukaan kauniita tyynykankaita. Suunnitellessa mieleen juolahtikin idea tehdä valaan muotoinen pieni tyyny tulevalle pienokaiselle. Siitä tuli niin soma, että teki mieli kokeilla vähän lisää.

Niinpä syntyi pellavainen herra karhu! Kaulaansa hän sai pilkullisen huivin (ommeltu kiinni, ei siis ole syötävissä) Ja voi jummi tästä tuli hyvä. Juuri niin kotikutoisen ja rosoisen näköinen kuin pitikin.

Näitä täytyy tehdä lisää, suunnittelu ja teko on kivaa, ja itse tehty on aina itse tehty. Ehkä tosin välissä voisi tehdä niitä tyynyjäkin, kuten alunperin piti...

Ps. Eilen oli toinen neuvolakäynti. Kaikki kunnossa paitsi verenpaine ja hemoglobiini hieman alhaiset, kuten aina. Vauvan sydänäänet oli mahtavaa kuulla, syke oli 140 paikkeilla. Sain sen kuulemisesta niin paljon energiaa, että olin super iloinen koko loppupäivän ja tohisin menemään, kuten yllä olevista kuvistakin huomaa.

Viikonloppuna tuli jopa hieman kuntoiltua. Perjantaina käytiin juoksemassa pieni lenkki. Veren volyymin huomaa kyllä lisääntyneen, sydän hakkaa todella LUJAA. Seuraavana päivänä oli ohjelmassa nyrkkeily/lihaskunto treeni, joka onnistui!!! Tosin jälkikäteen näkökenttään tuli tyhjiä kohtia ja vilkkuvaloja, eli ehkä vähän kevyemmin jatkossa. Huomenna olisi tarkoitus mennä jonkinnäköiselle akrobatiatunnille. En ole ihan varma miten hyvin se soveltuu nyt meikäläiselle, mutta mennään selvittämään.

Ja nyt muuten liikkuu! Vauva meinaan. Välillä maatessa tuntuu hipaisuja, kih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti