sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ravintolapäivää ja muita herkkuja

Osallistuttiin jälleen joukkueen voimin ravintolapäivään, tällä kertaa teemana oli kansallisromanttinen lettubaari. Toimin somistusvastaavana, eli kalusto ja koristeet on meiltä kotoa. Jonoa riitti koko päivän ja kaikki myytiin loppuun, eli menestyksekäs ravinolapäivä jälleen. Päädyttiin etlarin sivuillekkin, kamalan epäedustavalla kuvalla meikäläisestä, hyh. Ja paperisilla sivuilla komeili Henry lypsämässä pahvilehmää haha!

Illemmalla tultiin Henryn kanssa miettineeksi jos joskus osallistuisi ihan omalla ravintolalla, ja minähän jo innostuin ja kerkesin suunnitella ties mitä! Seuraava ajankohta on elokuun puolessa välissä, eli meikäläisen vikalla kolmanneksella, joten täytyy katsella miltä sen ajan jaksamiset vaikuttaa. Toivottavasti  jaksan, sillä onhan tuo mielettömän kivaa puuhaa, ja onhan se plussaa jos pääsis itse pitämään tuotot...


Tästä täytyy heittää maininta, tein meinaa aivan älyttömän hyvää tummasuklaa-banaani tattaripuuroa! Ostettii joku päivä suklaamannaa, ja herkkuahan se oli, mutta valmistusaineet ei vetänyt niin puoleensa: vehnäjauhot, kaakao ja sokeri. Ainekset herkkuihin, mutta ei niinkään terveellisiin sellaisiin. Joten heitin pataan terveellisimmän puuron mitä tiedän (tattari sisältää paljon hyviä ravintoaineita ja on loistava proteiinin lähde), sekaan muutama pala tummaa suklaata, banaani, loraus maitoa, vähän steviaa ja sauvasekoittimella tasaiseksi. Herkkupuuro täynnä hyvää ravintoa on valmis! Suosittelen.


Illallinen syötiin puistossa, vaimon/äidinalku väsäsi pikana piknik herkut, tuli ihan mieleen kuin olisi tekemässä lapselle eväitä kerhoon.


Meillä on ollut täällä aika kivaa ja karvaista seuraa viimeisen viikon, ihan parasta neulomis seuraa.

Tänään aamulla kävelin koirien kanssa vihreää puskevassa metsässä ja aurinko alkoi jo lämmittää, siinä tulin ajatelleeksi kuinka tyytyväinen olen elämääni, eikä juuri voisi paremmin asiat olla. Paitsi omakotitalo, mutta sille löytyy vielä aikaa tulevaisuudessa. Mutta voi, en malta! Kohta ollaan jo puolessa välissä, ihan älytöntä ajatella kuinka pian se on, sillä tuntuu että vastahan niitä viivoja luettiin. Ja kesä hujahtaa kuitenkin hetkessä ohi. Haluan jo päästä tutustumaan tuohon rakkaaseen mahassa mönkijään.

3 kommenttia:

  1. Me missattiin toi ravintolapäivä, vaikka kovasti odotettiin :( yhyy! Mut hyvä tietää koska on uusiksi!

    VastaaPoista
  2. Voi mitä söpöliinejä nuo koirat on! Minkä rotusia/mitä rotuja heissä mahtaa olla? =)

    VastaaPoista