keskiviikko 14. toukokuuta 2014

!!!!!!SE LIIKKUU!!!!!

Tuijottelin tässä eräs ilta mahaani ja ihmettelin, kun se liikuskeli eri tahtia hengityksen kanssa, eikä syke tai vatsalihaksetkaan sitä saa noin muljutettua. Niin mitä, siis sehän on vauva joka siellä liikkuu! Se ilta meni mahaa painellessa ja liikkeitä etsiessä (taisi muuten olla viime torstai, eli 16+5). Ja siellähän se tosiaan alkaa pikkuhiljaa tuntua :) Ihan huikeaa!! 

Ensi viikolla starttaa Henryn kesäloma ja perjantainahan se olis lähtö Hanialle! Jotenkin en vaan odota erityisen innolla sitä 4h lentoa, ajatuskin puuduttaa jo alaraajat. Mitä muuten on tää ylettömän herkkä puutuminen? Nukkuminen alkaa olla hankalaa kun vähän väliä täytyy herätä kääntymään jonkun paikan puuduttua, ja aina johonkin sattuu.
Mutta siis se Hania! Ihan mieletöntä jee, en ole koskaan käynyt niin etelässä, enkä ylipäätään millään rantalomalla. Meri on vaan niin ihmeellinen että siellä jaksaa lillua ranta-aallokossa tuntikausia, ja juuri sitä aionkin tehdä viikon.

Mutta voihan sentään sitä fetaa... Miksi sen täytyy olla kiellettyjen listalla juuri nyt? No toivotaan, että nenän eteen saadaan sitten paljon raikkaita hedelmiä ja maukkaita kalaruokia, niin ehkä kestän. ;)

Palataan vielä äitienpäivään sen verran, että esittelen lahjan jonka tein äidilleni:

Neulottu pussi iPadille, johon ompelin nahkapalan pohjaksi ja vaaleansinisen vuoren. Ja oli juuri täydellisen kokoinen onneksi.

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo iPadin suoja! Ja kiva löytää lisää "vertaistuki"-blogeja. Täällä on laskettu aika syyskuun lopussa. :)
  Taidankin jäädä siis seurailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja mahtavaa! Onnea sinnekkin suuntaan, on tää aika jännittävää aikaa ;)

   Poista