perjantai 2. toukokuuta 2014

Humps

Ja sitten se alkoi näkyä aivan selvästi! Tuntuu että tuo maha humasti esiin ihan muutamassa päivässä, ja nyt kasvaa kasvamistaan. 


15+3 Nappastiin kuva ennen risteilylle lähtöä. Oli mukava reissu, vaikka hirvittävää taistelua mielitekoja vastaan, kun joka kulmassa myydään jotain herkkuja. En ole erityisempiä mielitekoja havainnut, mutta kun näen jotain ruokaa joka näyttää hyvältä, HALUAN sitä! Ja tahdonvoima on heikkona, mutta onneksi sitä vielä löytyy, aina välillä.

Tukholmassa jaksoi hyvin käppäillä päivän, vaikka meinattiinkin sovituskopeissa vaipua päikkäreille parin tunnin yöunien jälkeen. Häntäluun hermokipuakaan ei ole pahemmin kuulunut viikkoihin, vau! Tästä intona ajattelinkin antaa uuden yrityksen nyrkkeilytreeneille Henryn kanssa, Thaikku salille ei liene paluuta ennen synnytystä, vatsaan kohdustuvilta potkuilta kun lienee mahdottomuus välttyä.

Odotan aivan malttamattomana liikkeiden tuntumista! Kaipaan todella paljon konkreettista tietoa, että tässä se meidän lapsi hengailee ihan lähellä kaiken aikaa, eikä vartu jossain kaukana maailmaan tuloa. Ultra teki siitä hyvin todellista moneksi viikoksi, kun näki kuinka toinen loikkii sisälläni. Mutta nyt on ultrasta jo tovi, kaipaan lisää! Ihan niinkuin tuo mahan kasvaminen ei jotain jo todistaisi... Heh, malttamaton kun on.

Henry kyselee aina aika-ajoin, että joko synnytys pelottaa. En ole antanut sille vielä liiemmin ajatustilaa. Tiedän, että se tulee olemaan tuskaa, mutta siitä selviää, ja palkinto on loistava. Siinä tämän hetkiset ajatukset tuosta tapahtumasta. Lueskelin nyt joitain synnytystarinoita, ja kyllähän niillä saa naaman vääntymään irvistykseen, mutta on myös joukossa niitä hyvinkin kepeän kuuloisia tarinoita, jotka pitää mielen pirteänä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun oot tälläsen blogin tehny :) ja tietty jään seurailemaan sun odotusta! t.kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ajattelin että tää on hyvä ajatuskaatopaikka, hauska sitten lueskella jälkikäteen kun on aivot taas normaalitilassa.

      Poista