torstai 22. toukokuuta 2014

Äitiysmekkoja ja maakuntamatkailua


Näin eräällä tutulla suoralinjaisen avoinselkäisen mekon, ja halusin itselleni samantyylisen jollakin kesäisellä kuosilla. Olen suht ahkera vaatteiden muokkaaja, mutta siitä on jo jokunen vuosi kun olen viimeksi ommellut vaatteen alusta asti itse. Mutta nyt sukelsin kangaskaupan kilolaareille, ja sieltä löytyi parikin kivaa kuosia (yksi jäi vielä odottamaan, valkoisella pohjalla punaisia pieniä ketunpäitä, täytyy käydä matkan jälkeen katsomassa jos olisi vielä tallessa!) ja sitten vaan ompelemaan. Ilman kaavoja tein molemmat summamutikassa leikkelemällä jonkun paidan olkaimien mukaan, ja hyvin onnistuivat.
 
Inkkarikuosiseen tein todella korkean kaula-aukon, venemalliseksiko tuota nyt sanottais? Ja mahavaraa jätin reippaasti.


Punavalkoiseen tein matalamman kaula-aukon, muuten kutakuinkin saman mallisen. On kyllä mukavia päällä, ja hyvin vielä katoaa tämä mahakin alle, paitsi jos tuulee vastaan niin pallomaha tulee esiin :)

Tehtiin tänään päiväretki Porvooseen. Mansikat oli herkkua ja huokaillen sai katsella kauniita puutaloja, vielä joku kaunis päivä... Siellä päin voisi kyllä asua mielellään, etäisyydet tärkeisiin paikkoihin on sopivat.

Nyt on ilta tohistu pakkaillen, ja kello kolmelta (oho, viiden tunnin päästä..) on lähtö lentokentälle! Hania ja kreetan kuumuus, täältä tullaan! Varjoja metsästelemään, on meinaa ollut melko uuvuttavaa tämä kuumuus jo suomessakin, voi onneksi mut loppuraskaus ei sijoitu kesälle.

Viikon päästä tosiaan saavutetaan se puoliväli, hui! Ettäkö se syntyy yhtä nopeasti kuin mitä tähän hetkeen on kulunut tammikuusta, aikamoista! Enkä kyllä malta odottaakaan että tavataan. Muutama päivä suomeen paluun jälkeen onkin rakenneultra ja toivon mukaan saadaan tieto sukupuolesta, jaiks! Vaikka poikahan se on, sanokaa mun sanoneen.

Nyt loppupakkailut ja iltapalat, ja jos vielä pari tuntia saisi untakin, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti