torstai 5. kesäkuuta 2014

Tohisten

Hymyni ajautuu aina vaan leveämpään hymyyn kun sisäistän tyttöuutista. Maailman suloisin tyttö, eihän se muutakaan voi olla :). Ja sehän tarkoittaa sitä että meidän sukuun tulee samanikäiset tyttöserkukset! Veljeni sai nimittäin helmikuussa pienen tytön. Voi onnekkaita, toivoin pienenä niin kovin omaa tyttökaveria, vaikka olihan poikienkin kanssa kivaa, mutta kun kasvoi isoveljien kanssa, naapurissa vain poikia, pikkuserkut poikia ja koulussakin sain 6lk ensimmäistä kertaa tyttöjä luokkakavereiksi, niin olisi sitä kaivannut enemmän oman ikäistä tyttöseuraa. Mutta olihan mulla etuoikeus, sillä meillä oli paaaaljon possuja, niiden kanssa viihtyi kyllä aamusta iltaan, ihania otuksia. Mutta ehkä meidän lapsilla on vähän enemmän kaveritarjontaakin luvassa, kun tuskin tuon kaupunkilais-mieheni kanssa kovin pitkän matkan päähän sivistyksestä tullaan lähivuosina muuttamaan.


Ja villaisia juttuja, olen ehkä vähän hullaantunut näihin alpakkalankoihin, ja kun kärkkäisellä oli lanka alennukset viimeisiä päiviä niin minä tyttöhän menin vähän sekaisin niiden keskellä... Mutta on isoja projektejakin meneillään.
Tässä pieni sneak peek eräästä, aloin nimittäin lauantaina vauvanpeiton neulonnan. Sain niin hyvän inspiksen matkan aikana. Tästä luvassa lisää jahka tekele valmistuu. 

Ja sitä vauvan lelun suunnittelua josta eilen mainitsin. Täytyisi vaan päästä kirpparille tai kangaskaupoille metsästämään sopiva valaan nahka.

2 kommenttia:

  1. Lapsi pitää värikkäistä leluista kun ne kiinnittävät paremmin huomion. Ois se perhonen ollut tuota parempi. :)

    VastaaPoista