tiistai 17. kesäkuuta 2014

Uudistettu makuupussi


Makuupussi sai uuden ilmeen Marimekon Puketti kankaasta. Olen vaan jotenkin ihan pähkinöinä tuohon kankaaseen. Ja punainen sopii oikein kivasti pussin turkoosien vetoketjujen ja vaaleansinisen sisävuoren pariksi. Tarkkahan olisi tietysti sovittanut kuvion symmetrisesti, mutta päätin ennemmin olla tarkka kalliin kankaan menekistä, sillä nyt siitä jäi vielä hyvä siivu käytettäväksi.

Tässä siis lähtötilanne, vuoden -92 äitiyspakkauksesta saatu hyvin kulutettu pussukka. Tulihan siitä vähän elävämmän näköinen ja pirteämpi.


ompelujäljestä tuli yllättävän siistiä, odotin valmiiksi paksun peiton päälle ompelun olevan hieman sottaista ja hankalaa, mutta siitä tulikin oikein silmää miellyttävä. Me happy! Eipä löydy toista samanlaista, vaan se on juuri meidän näköinen ja ikioma käsintehty. :)

3 kommenttia:

 1. Tulipa siitä hieno! Voi kun itekin osais tai jaksais edes opetella...nyt on tyydyttävä vaan neulomiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Neulominen on aina hyvä vaihtoehto :) Mutta suosittelen myös ompelempista!

   Poista
 2. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista