maanantai 16. kesäkuuta 2014

Aktiivinen


Meillä oli viikon tutustumispassit Liikuntakeskus Lumoon, ja ahkerasti tulikin käytyä muutoin joka päivä, paitsi perjantaina oli lepoa. Salilla on hauska pyöriä pallomasun kanssa ja katsella kuinka kanssakuntoilijoiden katseet eksyvät kohti. Vaan enpä kyllä muista itsekään nähneeni kertaakaan selkeästi raskaana olevaa naista salilla.
Pientä muuntelua entiseen verrattuna tuo treenaaminen kyllä vaatii, aika moni asia alkaa jo tuntua epämukavalta tai hankalalta. Mutta ainahan voi treenata käsiä! Ja ne kyllä saikin suuren painon treenissä viime viikolla, ovat nimittäin kerenneet laiskistua treenitauon aikana, mutta hyvät lihakset sieltä vielä löytyi horroksesta. 
Lumoon saakin kesän ajan ostettua treeniaikaa viikko kerrallaan 10e hintaan jota voisi kyllä hyödyntää ensi viikon jälkeen kun palaudun maisemiin.


On sitä tullut käytyä viimeaikoina myös Derby treeneissä, tuomarin roolissa tosin. Alkulämmittelyihin ja kikkailuharjoituksiin pääsee aina osallistumaan, mutta muuten pyöritään radan sisäpuolella pilli suussa. 
Heinäkuun alussa tulee Lahtea vastaan ottelemaan joukkueet Islannista ja Irlannista, ja tuonne olen lupautunut A- joukkueen bench coachiksi, jaiks vähän jänskättää! Niin monta vuotta annoin derbyn vallata aivoni ja olin täynnä sääntöjä ja strategioita, mutta nyt vauvajutut on jyränneet tietä moisilta ajatuksilta, ja pelkään ettei peliälyni herää riittävän nopeasti. Sitten on peli käynnissä, jammeri katsoo minua odottaen käskyjä ja huomaan ajattelevani vauvan nuttuja.... Huh täytyy jotenkin valmistautua henkisesti ettei näin käy.

Mukavalta on kyllä tuntunut taas urheilla. Saa niin paljon lisäpotkua ja energiaa. Mutta hikiliikkumista kyllä kaipaan! Nyt en meinaa saada hikeä pintaan millään, kroppa pettää ennen kuin pääsee tulemaan kuuma.

Ps. Tänään oli neuvola. Hemoglobiini oli 105 eli ihan alarajoilla, mutta muuten kaikki näytti hyvältä. Ja sydänäänetkin kuunneltiin vaikkei siitä juuri mitään meinannut tulla sillä meidän bebe lähti heti luikkimaan karkuun ja potki anturia kun alettiin päästä kuulolle. Hyvä vaihteleva syke sieltä kuitenkin saatiin napattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti