maanantai 14. heinäkuuta 2014

Vauvanvaate DIY polkka pilkku pöksyt


Kirpputorilla sattui silmään jonkun itse tekemät fleece vauvanpöksyt, ne oli vaan niin sympaattisen näköiset, eikä 20snt hinta jättänyt paljon miettimään kotiutetaanko nämä vai ei. Halusin vielä jättää kuitenkin oman sormenjälkeni näihin jonkun jo rakkaudella pakertamiin pöksyihin.

Ensialkuun virkkasin ja pujotin vyötärölle kiristysnauhan. Olihan siellä valmiiksi jo kuminauha, mutta sen joustoteho oli senttimetrin luokkaa joten ajattelin vähän lisätä kiristysvaraa.

Ensimmäinen ehostusidea kaivautui mielen syövereistä, pinterestissä on tullut vastaan joskus kuva jossa paidan kyynärpäihin on huovutettu sydämet "paikaksi". Huopaa löytyisi ja olisihan ne huopasydämet polvissa somat, mutta hälytyskellot soivat päässä. Jos huovutan näihin polvipaikat ja heitän pesukoneeseen, niin eikö se huopa kutistu? Näin ainakin kuvittelisin, varsinkin jos lahjekakka vahingon takia pöksyt täytyy heittää 60° pesuun.

Seuraava idea oli tehdä sydämet rehellisesti puuvillakankaasta, ja jalkapohjiin ajattelin painaa punaiset pilkut. Vaan minullapa oli käynnissä sottapytty-päivä ja sohaisin punaista väriä keskelle housuja, no hups. Tämän onnettomuuden korjausyrityksenä jalostui seuraava idea täyttää koko pöksyt pilkuilla, ja näinpä siis teinkin! Jollain ihmeen kaupalla nämä säästyivät pöydällä samaan aikaan vallitsevalta muste-katastrofilta. Indian inkini oli kaatunut kyljelleen ja ruvennut vuotamaan pitkin peiliovi-pöytämme pintaa, ja kerkesikin noin puolen sentin päähän housuista ennen täpärää pelastusta. Mustetahran peittelyssä olisikin jo saanut leikkiä vähän enemmän mielikuvituksella.

Täplät on siis tehty punaisella kangasvärillä pyyhekumilla painelemalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti