maanantai 7. heinäkuuta 2014

Maailman hienoin Lahti Roller Derby

Lauantaina vietettiin upea päivä Roller Derbyn parissa, kun Lahden A-joukkue kohtasi Irlannin Limerickin ja B-joukkue Islannin Ragnarökin. Ja tättädädää sieltähän pamahti tuplavoitto!! Meiän tytöt oli niin maailman hienoimpia ja treenatut jutut näkyi käytännössä, upeeta! 

Toimin A-joukkueen bench coachina ja omaan suoritukseenikin olen hyvin tyytyväinen, kyllä ne derbyaivot vielä pelaa tälläkin mamalla, vaikka sitä vähän jännitinkin. Ja osaan vielä huutaakin vaikka äänivarastot olleet puolisen vuotta poissa käytöstä (perus ääneni on aikamoista hiiren piiperrystä, mutta pelikentällä karjun kuin leijona ja toimin kommunikoijana jonka suu käy taukoamatta). Luottavaisesti pelaajat tottelivat mitä käskin ja kiittelivät jälkikäteen, jäi todella hyvä mieli. Ja kyllä sitä tuli pieni kaipuu päästä taas itsekin pelikentälle taas joku päivä.

Pisteet jakautui 270-102 eli reippaasti Lahden eduksi. (kuvat Marko Niemelä)

Selkää alkoi toisen erän loppupuolella kolottaa jo niin paljon, että piti hyödyntää joka sekunti mitä jamien välissä kerkesi istua. Vanha pelipaitakin mahtui vielä, vaikka sai kyllä olla jatkuvasti nykimässä sitä takaisin paikoilleen, kun tahtoi aina hakeutua pallon päälle. Ja pitkän päivän jäljiltä oli kyllä poskilihakset taas kipeänä perinteiseen tapaan liiasta ilosta :D

Seuraavana päivänä oli vielä sekaskrimmage jossa oli pelaajia pitkin suomea + Islannin ja Irlannin edustajia. Ne ketkä edellis illan juhlinnalta siihen siis kykeni. Toimin jammer refenä ja voi huh kun se kävikin rankaksi! Olen tuomaroinut vain omissa treeneissä jossa pelataan yleensä suht lyhyt aika minuutin tauoilla, mutta nyt olikin 30 + 20 + 20min puolen minuutin tauoilla. Lämmin tuli mutta jaksoin. Nyt on aivotkin saaneet tehdä niin paljon töitä, että niitä on hyvä lepuuttaa viikko maalla eläinten ja käsitöiden parissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti