maanantai 28. heinäkuuta 2014

Synttärikestit ja ensimmäinen (tunnistettu) supistus

Puhdisti kai hieman mieltä eilinen valitus ja vaikerrus, sillä sen jälkeen tuli taas harvinaisen hyvä olo ja on taas uutta puhtia helteiden kestämiseen. 

Aamun epäaktiivisuuden takia tosin sain eilen pakertaa leivonnaisia ja siivoilla hiki hatussa ja kerkesinkin suihkuun noin 10min ennen vieraiden tuloa, heh. Mutta oli kyllä niin mukava päivä istuskella pihalla, herkutella ja höpötellä kavereiden kanssa. Iltamyöhällä käytiin vielä pelaamassa rantalentistä ja pulahdettiin uimaan.

Yöllä tuli valvottua pari tuntia hiostavuuden takia ja lueskelinkin sitten taas yhden äitiys/synnytys kirjan läpi pläräillen. Tämä kirja oli vähän ääh, pelkkää joogaa ja hengittelyä. Siinä lukiessa kuitenkin tunnustelin vauvan liikkeitä, ja älysin nyt miltä harjoitussupistukset tuntuvat! Ja onhan niitä tullut jo aiemminkin, en vain ole tunnistanut niitä. Olen jotenkin ajatellut että "ohhoh kylläpäs se vauva nyt siellä tekee jotakin pitkää venytystä" kun tuntuu sellainen koko kohdun valtaava tunne. Mutta eilenpäs äkkäsin että se veti koko vatsan ihan kivikovaksi joksikin aikaa. Ja sitten alkoi bileet vatsassa. Vauvan liikkeetkin alkaa tuntua jo yksityiskohtaisemmilta, ei enää vain sellaisia muks muks tumahteluja vaan varpaita tai sormia ja kevyttä sipsuttelua, niitä kunnon potkuja ja pään puskemisia.

Nyt vielä kuvia eiliseltä. Tänään on siis se oikea synttäripäivä ja jahka Henry heräilee yövuoron jäljiltä lähdetään Amarillon kautta Tykkimäkeen ja sieltä vanhemmilleni maalle pariksi päivää, hih! :)


Sain aivan huisin muikeita lahjoja voih! Astioita ei varmaan tarvi ainakaan hetkeen taas ostella. Vasemman puoleinen möhkäle (minne ihmeeseen muuten tarkensin? Taustan astiahyllylle? :D) on Nurmen turbaani jonka ihanaiset kaverini toivat lahjaksi. Olen haaveillut turbaanista jo tovin, ja tästä taidankin vähän matkia kaavoja ja tehdä collarista jonkin syksyisemmän päähineen :)
Porkkanakakusta tuli maailman herkuinta! Samoin täyskäristä, jossa ei mitään hilloja ja banaaneja ollut vaan se on täytetty vain valkosuklaakreemillä ja mansikkasilpulla. Kakkutikkarit meinasi ajaa tekijänsä hermoromahdukseen kun sisälämpötila lähenteli 30 ja kaikki vaan sulaa ja valuu! Mutta onnistuin lopulta, uos niitä ei vaan voinut viedä tarjolle vaan tätyi säilyttää jäääkaapissa kaiken aikaa. 

Nyt on makeaöverit vedetty, mitähän teen noille kolmelle lahja-suklaalevylle, en tahdo ahmia niitä :D

4 kommenttia:

 1. Ihania noi astiat!! Haluisitko kertoa vielä lisää, merkkiä ym.. Tai onko tietoa mistä ostettu :) mulla tulossa kohta synttärit ja haluun just jotaki tommosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekosta ovat kaikki paitsi mustavalkeat arabiaa :)

   Poista
 2. Mun täytyy käydä siellä, täs mun lähellä onkin itseasiassa 2 marimekon liikettä mutta en ookkaan koskaan käyny siinä toisessa :) sä vissiin keräät just noita ihania astioita :) voisitko tehdä niistä postausta joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalin hajanaisesti aina kaikkia ihania, en niinkään mitään tiettyä. Mutta rakastan kyllä astioitani, etenkin kun palaa kotiin jostakin reissusta on ihana juoda vedet lemppari mukista ja murot mieli kipostaan :) Täytyy pitää mielessä jos niistä joskus muutaman kuvan näpsisi :)

   Poista