perjantai 11. heinäkuuta 2014

Yömyssy


 Neuloin pari päivää sitten ensimmäisen myssykokelaan tällä ohjeella, sen kaikista pienimmän, mutta siitä tuli aivan järjettömän iso! Eihän noin isopäistä vauvaa olekkaan, enemmän lienee 2-3 vuotiaan päähän istuva. Eilen illalla rupesin pakertamaan toista kappaletta, tällä kertaa vaan suhteutin vielä neljänneksen ohjeesta pois, ja johan tuli enemmän sitä vauvamaista kokoa. Vaikka ei nyt vieläkään ihan pienimmälle pienelle.

Tämä valmistuikin siltä istumalta eilen illalla/yöllä, en vaan voinut luovuttaa. Pakerran nyt kaikkia projektejani eteen päin kuin höyryjuna, tuntuu ettei aika riitä mihinkään ja pää olisi ideoita kukkurallaan. Pelkään energiavarastojeni loppuvan pian, kun ensi viikolla alkaa viimeinen kolmannes ja olo alkaa pikkuhiljaa mennä vaivaisempaan suuntaan. Tämä keskivaihe on ollut niin ihanaa kun on ollut aikaa ja jaksamista käsitöihin ja muuhun, toivoisin tämän jatkuvan loppuun saakka. Kuulostipa dramaattiselta.

No mutta, tämä pipsa saa jäädä odottelemaan käyttöönottoa joksikin toviksi. Se hyvä puoli on liian suurissa vaatekappaleissa, että ne ottaa kyllä kiinni aikanaan, toista olisi jos pakertelisi liian pieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti