sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Punaiset nahkatossut

Eilen tarttui kirpparilta mukaan kahdella eurolla aivan syötävän suloiset nahkatossut! Olen ihan hurmoksessa näistä, ne on niiiin punaiset ja pienet ja somat ja kaikkea.

Lappu ja kengänpohja ilmoitta kenkien alkuperäksi Tintti Tampere. Kotimaista käsityötä siis, iso peukku. Ja pienellä googlettelullahan nämä selvisivätkin perinteisiksi tarhatossuikksi joita Tamperelainen  pariskunta on tehnyt elannokseen  vuodesta 1979, kunnes jäivät eläkkeelle ja tuotanto jatkuu nyt perinteitä kunnioittaen Reino-tehtaalla. Vautsi, nyt näiden takana on vielä herttainen tarina, voinko enää enempää ihastua tossuihin?

Nämä tosin saavat odottaa pienokaisen kasvamista noin 1,5-2  vuoteen ennen kuin pääsevät taas tallustelemaan. Ehkä me asutaan silloin jo vanhassa puutalossa jonka lautalattioita pitkin näillä on hyvä kirmailla... Haaveita herättävät pikku kapistukset. Nyt ne saavat kuitenkin roikkua vielä seinällä väripilkkuna piristämässä päivää. Paras kahden euron ostos vähään aikaan.

4 kommenttia:

 1. Voi, ihan hirmusen suloset! Mullakin on itseasiassa ollu tuollaiset pienenä :D
  http://wheretheboatsgo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovat kyllä! Mulla oli itsellä sellaiset kaameat ysäri kumilenksutossut, mutta nämä näyttää kyllä tutulta eli jollain olen moiset nähnyt :)

   Poista
 2. Tämä blogi on kyllä täynnä kaikkea ihania käsityöjuttuja! :) olen monet ohjeet jo tallentanut itselleni, heti kun saadaan plussa testiin niin alan virkkaamaan, kutomaan ja ompelemaan :) Kiva kun löytyi puisiin leluihinkin ohjeita, mieheni sattuu olemaan puuseppä myöskin. Ihanaa kesää sinun perheellesi ja kaikkea hyvää tulevaan vauva arkeen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista sanoista :) Hyvä että olet löytänyt inspistä! Ja paljon paljon tsemppiä plussan metsästykseen, elätte jänniä aikoja, on hyvässä lähimuistissa ;)

  VastaaPoista