sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Päivän parhaat

Tänään on ollut kiva päivä. Maisemat on vaihtuneet taas kaupunkiin, mutta täälläkin on ihan hyvä olla. Täällä on ihan oma koti ja oma rakas. Tänään en ole kuin yhden hetken vain ollut heräämisen jälkeen, muuten olen ollut oikein tohinapäänä! Käsitöitä on tullut tehtyä ja ideoitua sitäkin enemmän. Lisäksi mulla on menossa joku pesänrakennusvietti ja sisustusta pitäisi laittaa uusiksi. Varsinkin kun pitää pikkuhiljaa alkaa tehdä tänne tilaa myös pienokaiselle. Mutta niistä asiaa myöhemmin, tässä muutama näpsy tältä päivältä asioista jotka ovat tuoneet riemua.

Maisemat vaihtui ja hoitokoira vaihtui, Lahdessa meitä viihdyttää leppoisa Lupe. Energiaa tässä tapauksessa riittää 20x enemmän kuin Ilona rouvassa, muuta näillä helteillä kieli pitkällä makoilu on myös tämän koiruuden suosiossa.

 Prisman irtokarkkipussin grafiikka oli niin riemastuttavan upea, että houkutteli ostamaan mässyjä. Huimat 65 grammaa, mutta se olikin ihan riittävä.

Riemastuttavan suloinen Polkka Jamin suunnittelema suihkuverho tarttui myös matkaan kylppäriä piristämään.

Päivän päätteeksi vielä herkullinen kasa raikkaita kasviksia tzatzikin kanssa dippailtaviksi, namskis.

2 kommenttia:

  1. Toi suihkuverho on niin kiva! Meiltä löytyy samanmoinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä ihan mahtava! Tänään bongasin vielä polkka jamin houselle suunnittelemat lakanat, jäi vähän kutkuttelemaan...

      Poista